Hei og velkommen til Eureka Møbler! 
 

Vi er en norsk møbelkjede, født og oppvokst i Rogaland, med planer om kontrollert og sunn vekst utover landet. Eureka er et kjempeenkelt konsept som tilbyr et bredt utvalg kvalitetsmøbler til folk flest.

 
Vi har stor forståelse for at når kundene ønsker nye møbler, så ønsker de dem hjem med en gang. Derfor har vi til enhver tid det aller meste av varene vi selger på lager slik at du som kunde kan få med deg den nye sofaen din hjem samme dag - ikke 8 uker senere!

Ingen venting, klar til henting som vi sier! 


Vi kjøper direkte fra produsenter i Øst-Europa og Asia, har en liten og effektiv organisasjon og bruker ikke tid og ressurser på all mulig staffasje. Derfor kan vi holde faste, lave priser! Hos oss skal du ikke oppleve stadige, uoversiktlige kampanjer med priser som går opp og ned som en jojo - vi gir deg den beste prisen hele året. Sammenlin gjerne prisene våre med hvem som helst!

 

Vårt mål er å gi deg den enkleste og beste handleopplevelsen enten du handler her i nettbutikken eller du besøker en av våre butikker i Stavanger, Skien eller Halden. 

 

Du skal kjenne oss igjen som ukompliserte, løsningsorienterte, ærlige, romslige, entusiastiske og folkelige. Sagt enkelt, vi leverer

 

MØBLER TIL FOLKET!