Dakota 3-seter, Colorado Colorado Cognac 3 Dakota 3-seter, Colorado Colorado Cognac 3 Dakota 3-seter, Colorado Colorado Cognac 3 Dakota 3-seter, Colorado Colorado Cognac 3

Dakota 3-seter, Colorado

Colorado Cognac 3

Varenr:226944
7 995,-
-+
6 på nettlager
0 Butikklager, Halden
6 Butikklager, Stavanger
Varer med beholdning på nettlager kan leveres til alle fysiske butikker i løpet av 2-5 dager.
BeskrivelseMålTeknisk infoAlternativerSupport
Beskrivelse

Dakota er en moderne, litt røffere sofa. Industrielt design med smal sarg og sortlakkerte stålben. En slank og fin sofa som tar seg godt ut i stuen hjemme, på hytta eller i sommerhuset. Dakota finnes i flere oppsett så du vil garantert finne et oppsett som passer i din stue. Puter bør bankes og puffes 1-2 ganger i uken for å holde formen. Husk å rullere på puter der det er mulig slik at slitasjen blir fordelt likt.

 

Eco-hud er et miljøvennlig møbeltrekkmateriale laget av lærkapp og lærrester fra annen produksjon av produkter i skinn. Oppmalte lærrester og skinnfibre blandes med lim og fordeles på en fiberduk før overflaten preges med en lærlignende tekstur. Avslutningsvis farges overflaten og får påtrykket et skinnliknende mønster som gjør at materialet fremstår som ekte skinn. Colorado Eco-hud tåler hard bruk og har en martindale på 35000.

Produktdetaljer

  • Ramme i heltre og kryssfinér.
  • Hud: 70% Hud og 30% Polyester

 

Vedlikehold og montering

  • Vi anbefaler Guardian lærimpregnering før bruk og påfyll ca hver 3 måned, for å hindre flekker.
  • Kolli: 1
  • Ben skrues på


Ønsker du andre tekstiler eller farger enn det du finner i nettbutikken? Kom til en av våre butikker og slå av en prat med en av våre medarbeidere så skal vi hjelpe deg å finne akkurat det du er på jakt etter.

Mål
Bredde 207 cm
Dybde 93 cm
Høyde 86 cm
Sittedybde 58 cm
Sittehøyde 42 cm

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Lysfasthet 4/5
Pilling (1-5) 5
Slitestyrke Martindale >30 000
Stoffkomposisjon 70% hud / 30% polyester


Alternativer
Support