York 4 hjørnesofa, PG2 Med sjeselong, Høyre, Urban 6 antrazite York 4 hjørnesofa, PG2 Med sjeselong, Høyre, Urban 6 antrazite York 4 hjørnesofa, PG2 Med sjeselong, Høyre, Urban 6 antrazite York 4 hjørnesofa, PG2 Med sjeselong, Høyre, Urban 6 antrazite York 4 hjørnesofa, PG2 Med sjeselong, Høyre, Urban 6 antrazite

York 4 hjørnesofa, PG2

Med sjeselong, Høyre, Urban 6 antrazite

Varenr:260655
21 995,-
-+
1 på nettlager
0 Butikklager, Halden
1 Butikklager, Stavanger
Varer med beholdning på nettlager kan leveres til alle fysiske butikker i løpet av 2-5 dager.
BeskrivelseMålTeknisk infoTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

York er en klassisk sofa som passer inn i alle hjem. God sittekomfort og passe dybde gjør denne til en vinner til å slappe av foran TV eller til å krype opp i med en god bok. Luftige ryggputer med silikoniserte fiber og skum. I sitteputen er det komfortskum med fibertop som sikrer en myk og deilig sittekomfort. York finnes i flere oppsett så du vil garantert finne en som passer til din stue. Urban er et meget slitesterkt møbeltekstil som tåler hard bruk og vil holde i mange år. Puter bør bankes og puffes opp 1-2 ganger i uken for å holde formen. Husk å rullere på puter der det er mulig slik at slitasjen blir fordelt likt.

 

Produktdetaljer

  • Vendbare puter
  • Avtagbart trekk
  • Ramme i kryssfinér
  • S-formet fjær

Vedlikehold og montering

  • Vi anbefaler Guardian tekstilimpregnering før bruk.
  • Flekker kan fjernes med Guardian skumrens eller tekstilrens.
  • Kolli: 3Ønsker du andre tekstiler eller farger enn det du finner i nettbutikken? Kom til en av våre butikker og slå av en prat med en av våre hyggelige medarbeidere så skal vi hjelpe deg å finne akkurat det du er på jakt etter.

Mål

 

Bredde 320 cm
Dybde 250 cm
Høyde 88 cm
Sittedybde 60 cm
Sittehøyde 47 cm

 

 

 

  

        

        

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
York 8 u-sofa, PG2 Urban 3 Brown
Kjøp
23 995,-
Support