Drømmeland, RM 100, Rammemadrass M/overmadrass, 120x200 cm, Vince Drømmeland, RM 100, Rammemadrass M/overmadrass, 120x200 cm, Vince Drømmeland, RM 100, Rammemadrass M/overmadrass, 120x200 cm, Vince

Drømmeland, RM 100, Rammemadrass

M/overmadrass, 120x200 cm, Vince

Varenr:303830
5 995,-
-+
Ikke på lager (56 dager)
0 Butikklager, Halden
0 Butikklager, Skien
0 Butikklager, Stavanger
Varer med beholdning på nettlager kan leveres til alle fysiske butikker i løpet av 2-5 dager.
BeskrivelseMålTeknisk infoAlternativerSupport
Beskrivelse

Velkommen til Drømmeland!
Drømmeland™ er Eurekas helt egen sengekolleksjon - et resultat av grundig og godt samarbeid mellom vår madrassprodusent og våre egne produktutviklere. Målet var å skape en helhetlig sengekolleksjon av høy kvalitet uten å gå på kompromiss med vårt mål om ha markedets beste priser. Det skulle videre i god Eureka-ånd være enkelt for oss å fortelle om, og for deg som kunde å forstå, forskjellene på på de ulike modellene, både oppbygning, kvalitet og pris. Vi tok utgangspunktet i en god-bedre-best tanke, og er sikre på at vi har lykkes med å lage en kolleksjon der alle vil kunne finne sin favoritt - enten det er størrelse på lommebok eller ønske om ultimat liggekomfort som vektlegges mest!

Uansett hvilken Drømmelandseng du velger kan du være sikker på at sengen du ligger i bygget opp av de beste materialer, og vi gir derfor 30 års garanti mot ramme- og fjærbrudd!


Drøm deg bort i Drømmeland™ her på nettsiden eller i en av våre butikker!
Gjør deg kjent med de ulike modellenes egenskaper og særtrekk på egenhånd, eller kom innom en av våre butikker og få hjelp av vår dyktige betjening til å finne ut hva som skiller den ene modellen fra den andre!

 

RM 100, rammemadrass lagerføres i 90x200cm og 120x200cm.

  • Kraftig treramme
  • Solid, kantstabil pocketfjærlag i rammemadrass
  • 6,5 cm myk overmadrass med profilert høykvalitetsskum
  • Vaskbart trekk på overmadrass
  •  Gavl kan kjøpes separat

 

Produktdetaljer

  • Lagerføres i medium fasthet

 

Montering

  • Kolli: 2

 

Ønsker du å bestille denne sengen i andre tekstiler eller annen fasthet? Kom til en av våre butikker og slå av en prat med en av våre hyggelige medarbeidere så skal vi hjelpe deg å finne akkurat det du er på jakt etter.

    Mål
    Bredde 120 cm
    Dybde 200 cm
    Høyde 54 cm

     

    Teknisk info


    Alternativer
    Support